Tilbage til bloggen

Monto blogindlæg

25.3.2022

Lej og udlej digitale produkter

Digitale produkter har det med at forældes hurtigt og de er ofte dyre at erhverve sig, særligt hvis du blot mangler et produkt kortvarigt kan prisen være svær at retfærdiggøre.

Hvis du har et længerevarende behov, men synes kvalitetsproduktet kommer med en høj pris, kan du med fordel retfærdiggøre købet ved at overveje at udleje genstanden.

Brug Monto til leje og udlejning af digitale produkter, og vær med til at reducere forbruget samt udnytte de tilgængelige ressourcer vi har. Leje og udlejning har nemlig en stor gevinst i den cirkulære økonomi og det er en nem og værdiskabende måde hvorpå du kan deltage i den grønne omstilling.

Lej en soundbox

Okay… nu fik vi måske din opmærksomhed. Rigtig mange mennesker søger nemlig netop leje af soundbox på google. Det er måske ikke så mærkeligt at soundboxen er så populær at søge som udlejnings genstand, fordi den er dyr at købe til f.eks. den lille uge du er til festival, og derfor kan du med fordel leje en.

Soundboxen er blot et eksempel, men forestil dig også at leje en printer til ud printning af fødselsdagsinvitationerne, leje en led projektor og projektorlærred til den store præsentation, drone udlejning til vandreturen og en gamer pc til teenagernes LAN-party. Du kan også leje virtual reality (VR) briller, samt andre stillekonsoller og gaming produkter til f.eks. vinterferien og glæde børnene. Lej en computer hvis din egen er til reparation eller måske blot for at teste om det måske er et produkt du vil købe, inden du laver investeringen.

Udlejning

Har du VR gear liggende som Oclulusrift, Playstation VR2 briller eller andet, så smid dem op på Monto og gør folk i dit nabolag glade samtidig med, at du generer en lejeindtægt.

Du kan også med fordel udleje dine digitale produkter som lyd og lys samt billede og video. Udlej Go-Pro, spejlreflekskamera, fotostudielys, podcastudstyr, megafon, Wii og andre ting som andre brugere vil nyde at leje.

Du behøver ikke kun at udleje nyere produkter, der er nemlig også brugere som kan se værdi i et ændre produkt som f.eks. en VHS-maskine, DVD-maskine eller måske en ældre pladeafspiller. Måske du kan blive positiv overrasket over, at se hvilke digitale produkter brugere fortsat ønsker at bruge lejlighedsvis.

Leje i stedet for at eje

Monto er en digital platform hvor brugeroplevelsen er sat i højsædet. Du opretter en bruger nemt og bekvemt igennem 4 simple steps, uanset om du er privat eller erhvervsbruger.

Du kan både leje og udleje med samme bruger.

Udlejer:

Hvis du ønsker at tjene lidt ekstra penge, kan du med fordel udleje dine genstande. Tag er par billeder og tilføj nogle detaljer om produktet. Brug kalenderen til at blokere dage du ikke vil udleje dine ting i, det kan være du f.eks. skal bruge genstanden eller er på ferie. Vælg herefter hvilken kategori den tilhører og afslutningsvis prissæt den. Du vil blive notificeret hvis en af genstandende ønskes lejet og du får en forespørgsel som du skal godkende. Det kan med fordel være en god idé at være opmærksom på, at godkende lejers forespørgsler hurtigt, da dit produkt måske ønskes lejet samme dag. Efter du har godkendt forespørgslen, kan du herefter chatte med lejer og arranger afhentning og tilbagelevering. Afregn direkte ved lejer bed afhentning. Husk at rate din oplevelse med lejer.

Lejer:

Søger du noget bestemt, så brug søgefeltet eller kategorierne og find den ønskede genstand. Du kan vælge at filetere via afstand og derved blive vist de produkter som er tættest på dig og browse de forskellige annoncer, samt se bruger ratings på udlejerene. Vælg den ønskede genstand og send en forespørgsel til udlejer med de dage du ønsker at leje den pågældende genstand. Du kan se i kalenderen hvis genstanden er utilgængelig. Betaling afregner du direkte med udlejer. Hvis udlejer accepterer din booking anmodning, kan I chatte sammen og udveksle afhentnings og returnerings detaljer. I tilfælde af at bookingforespørgslen afvises får du også besked. Ved godkendelse får du herefter adgang til udlejers adresse. Husk at rate din oplevelse efter endt lejeperiode.

Download Monto allerede nu, hvor du kan finde den i din App Store eller Google Play butik. Du kan med fordel tilmelde dig på hjemmesiden, således du får besked når Monto er live. Vi glæder os til at have dig på platformen.