Tilbage til bloggen

Monto blogindlæg

25.3.2022

Lej til fest og event

Fester, events og livets begivenheder er glædesstunder, som vi danskere nyder at fejre. Bagsiden af medaljen er, at de ofte tager meget tid og energi at arrangere. Lige fra at finde en dato, finde et lokale, lave gæsteliste, bordplan, beslutte tema, finde mad og vælge drikkevare, sende invitationer, og listen kan blive ved med at blive længere hvis man inkluderer alle forberedelserne. Men det er som regel altid fliden værd, når alle er samlet og der bliver fejret.

Agter man at slippe af med planlægningen og forberedelserne, kan begivenheder med fordel afholdes i festlokaler for at gøre det nemt og bekvemt, og hvis man tilmed tilføjer en festarrangør, så slipper man helt for at stå for alt det praktiske, men kan det blive en bekostelig affære.

Ønsker du at spare penge og fejre en begivenhed hjemme, kan du med fordel planlægge din fest selv. Det kan tage en masse tid, men du vil kunne opnå et hyggeligt og intimt resultat. Du skal tage forbehold for, at planlægningstiden bliver forlænget og du skal have dækket en masse poster, du måske tager for givet ved at holde fest i et lokale og overlade planlægningen til andre, for selv blot at være en del af beslutningsprocessen.

Fest og event

Når du selv vælger at holde fest og arrangere denne, skal du være opmærksom på at du med fordel kan leje genstande til din fest. Lej pavillon eller festtelt hvis du vil holde fest udendørs er den mest åbenlyse udlejningspost, men du skal også være opmærksom på leje af service, leje af bord og stole, praktisk udstyr som en toiletvogn, samt discoudstyr i form af lyd og lys. Overvej også om du ønsker at udleje et sjovt element som f.eks. en hoppeborg eller sumobryder dragter til en fødselsdag, udstyr til teambuilding eller lej et fadølsanlæg, som gæsterne selv kan betjene og vær sikker på at ingen tørster.

Lej med fordel disse udlejningsgenstande på Monto. Monto er en platform hvor du kan finde alt til fester og events, uden du skal investere og opbevare det efterfølgende. Mennesker i dit nabolag eller by har deres [festartikler til udlejning på Monto](https://monto-rent.com). Du kan finde fest telte, service, samt gulv til partytelt, for blot at nævne et par af de fundamentære udlejnings poster. Fordelen ved at leje disse ting fra dit nærområde, er at det oftest er billigere, tilgængeligheden er større og fleksibiliteten er stor. Du og udlejer kan arrangere afhentning og returnering, som det bedst passer jer, og der er ingen minimums periode. Hvis du pludseligt får behov for at forlænge, kan det meget vel være muligt. En anden fordel ved at leje på Monto, er også at du støtter dit lokalmiljø. Hvis den lokale idrætsforening f.eks. tilbyder annoncer på Monto så som slush ice maskine udlejning, telt udlejning eller leje af billig borde, stole og bænke, så støtter du foreningen imens du udlejer genstande til din fest. Samtidig med at vi udnytter vores ressourcer bedre, minimerer forbrug og i sidste ende bidrager til den grønne omstilling. Det er da en win-win.

Havefest

For at give et konkret eksempel, så forestil dig, at du skal holde havefest og til din havefest ønsker du billig festpynt så dit udlejningstelt emmer af hygge og sommerstemning. I stedet for at købe en masse engangs pynt, kan du med fordel se hvad borgerne og lokalforeningerne i dit nærområde udlejer. Andre udlejningsposter som kan bidrade med hygge er udlejning af service, lyskæder, en masse vaser til blomster, bål fad, samt fakler.

Ligger du selv inde med nogle af de ovennævnte genstande eller andre festlige artikler, kan du med fordel udleje dem på Monto, eller tænker du måske at købe det billige festtelt i Aldi til festen, så kan du med fordel at overveje at købe et af højere kvalitet, som du efterfølgende kan udleje på Monto og derved indkassere den del af købsprisen på lejeindtægter.

Monto er en digital platform, i form af en app, hvorpå du kan udleje de uudnyttede genstande du har liggende i garagen, på loftet eller i kælderrummet, og give en hjælpende hånd til dit lokalsamfund, samt få udlejningsindtægter.

Er du en udlejningsvirksomhed, kan du ligeledes medfordel lægge dine genstande op på appen, for at få yderligere synlighed.

Du kan finde Monto der hvor du downloader apps til sommer 2022.