Tilbage til bloggen

Monto blogindlæg

7.4.2022

Lej værktøj og udstyr til renovering

Når man har købt et hus eller en lejlighed med nogle årtier på bagen, er det som ofte tiltrængt at lave ombygning, ændringer eller renovere. Her er der som udgangspunkt to muligheder: enten hyrer man håndværkere til hele eller dele af opgaven, eller også kaster man sig ud i det selv. 

Ved at lave arbejdet selv kan man spare mange penge på håndværkerregninger. Men at renovere eller bygge om selv, kan også blive en bekostelig affære, når man skal ud at erhverve sig værktøj og udstyr til opgaven. Udover at dette er dyrt kan det også blive pladskrævende, når man er nået i mål med opgaverne, hvorfor man måske vælger at skille sig af med noget af værktøjet ved at sælge det brugt, med stort prisafslag eller opmagasinere det i skuret eller garagen indtil der måske kommer en anden gang, hvor det kan bruges igen.

Her er Monto et unikt alternativ til at købe værktøj og udstyr, men i stedet for leje det for lige netop den periode, hvor man skal anvende det. Udover at man kan spare mange penge på at leje frem for at købe, kan man ligeledes finde udstyr og værktøj at højeste kvalitet. Som for eksempel inden for el værktøj hvor du kan leje boremaskine, vinkelsliber, bajonetsav, lasermåler og rotationslaser fra velkendte mærker som bl.a. Makita, Dewalt, Bosch, Hilti, Fein, Metabo, Milwaukee, Hitachi og Festool.

Lej tømrer- og murer grej

Til murer og tømrer opgaverne er der et hav af muligheder for at leje udstyr. Du kan leje almindeligt håndværktøj og skruemaskiner eller mere specifikt udstyr til opgaverne. Når du skal i gang med murerarbejdet så lej cementblander, murer grej, fliseskærer, diamantskæring- og boring.  

Til tømrer opgaverne er der ligeledes rig mulighed for at leje udstyr. Lej rullestillads, sømpistol, geringssav, salgboremaskine, stiksav, rundsav, fugepistol, multicutter, osv. Til de mere specifikke opgaver kan du leje specialværktøj til formålet. Vælger du eksempelvis selv at kaste dig ud i gipsarbejdet kan du leje gipsskruemaskine, gipshejs og loftsliber på Monto.

Lej udstyr og maskiner

Til den mere omfattende renovering er der ofte også behov for at anvende special maskine til de forskellige opgaver. På Monto kan du nemt finde lige netop den maskine eller det udstyr du står og mangler for en given periode. Her kan du leje højtryksrenser, affugter, lysmast, dykpumpe, fejemaskine, kompressor eller generator. I den tungere ende af udvalget inden for maskiner, kan du leje entreprenørmaskiner som f.eks. mini dumper, minigraver, sakselift, pladevibrator og gravemaskine.

Der kan også være behov for ekstra opbevaringsplads i perioden, hvor renoveringen står på. Her kan du leje container til opmagasinering af møbler og inventar eller byggematerialer og redskaber.

Lej udstyr til fraflytning

Skal du fraflytte et lejemål, kan der som ofte være mange penge at spare ved at istandsætte og klargøre lejemålet til den kommende lejer selv og derved får en større andel af indskuddet man har indbetalt tilbage. Opgaverne i forbindelse med fraflytning består som oftest af at male, slibe gulve og en grundig hovedrengøring.

Her kan det være oplagt at finde udstyr til opgaverne på Monto. Lej malergrej til at male vægge og lofter, lej gulvsliber og kantsliber til at give trægulvene en overhaling. Lej tæpperenser, vindue vasker og professionelt rengøringsudstyr til at lave den grundige hovedrengøring.

Der er ligeledes mange muligheder for at leje trailer af forskellige typer der kan være anvendelige i forbindelse med renovering, når der skal hentes nye byggematerialer i byggemarkedet og gamle murbrokker skal køres på genbrugsstationen.

Skal haven også have en overhaling kan man med god grund på Monto og leje haveredskaber, -udstyr og maskiner. Lej hækklipper, græstrimmer og mosfjerner i nabolaget nemt og bekvemt når behovet er opstået. Har du et træ der skal fældes, så lej motorsav, brændekløver og flis hugger, til opgaven. Ved at leje udstyret, som oftest er bekosteligt, kan du spare store beløb, specielt i en i forvejen dyr husrenovering eller have omlægning.

Hvis du omvendt har erhvervet dig maskiner og udstyr til opgaverne kan du med grund leje det ud på Monto i perioder, hvor det ikke anvendes og tjene penge, hvilket også kan være incitament til at købe maskiner, udstyr og værktøj af en højre kvalitet end man ellers havde tiltrængt sig.

Monto faciliterer leje og udlejning, og gør det nemt for dig at spare og/eller tjene penge. Download appen til sommer.