Tilbage til bloggen

Monto blogindlæg

17.3.2022

Tjen ekstra penge

At tjene penge ved siden af sit arbejde, studie, dagpengene eller andet, er en god måde at få et større rådighedsbeløb, der supplerer din nuværende indkomst. Det er nemmere end nogensinde før at skabe ekstra plads til forbruget eller opsparingen, og der er hobetal af bøger, podcasts, artikler samt videoer online om råd og vejledning til netop at få succes med dette.

Økonomisk uafhængighed er en position mange mennesker jagter, og et af grundelementerne er at indtægterne skabt igennem en passiv indtægtskilde kan dække sine leveomkostninger. Dette kaldes også økonomisk frihed. Hvis du har succes med at dække dine leveomkostninger igennem en passiv indtægtskilde, behøver du altså ikke et traditionelt lønmodtagerjob, da du ikke længere er afhængig af at få udbetalt en løn hver måned. Du kan derfor bruge din tid på at fordybe dig i dine hobbyer, arbejde på projekter eller noget helt tredje som giver mening for dig.

Hvad er passiv indkomst?

Passiv indkomst er en god måde at booste din indkomst på. Mange tror fejlagtigt det er en indtægt som du ikke skal lægge det store arbejde i, men det er en misforståelse. Du kan ikke tjene penge mens du sover uden at have investeret penge eller tid i det.

Du kan få passiv indtægt på mange måder og online guides, blogs og bøger nævner i flæg at lave et online kursus, skrive en bog eller andet. Fælles for disse eksempler er, at de er forholdsvis tidskrævende i starten og det er først efter udgivelsen af en bog eller et online kursus, at du kan tjene penge uden at foretage dig en løbende arbejdsindsats. Andre populære metoder er at have udlejningsejendomme, aktier eller forretninger, hvilket også først kræver en masse arbejde og forholdsvis mange penge samt en stor risikovillighed, inden det bliver en passiv indkomst for dig, og i særdeleshed inden indtægten er så stor, at det dækker dine leveomkostninger fuldstændigt.

Tjen penge online

Der findes et vælg af metoder for at genere ekstra penge, og mange af dem er tidskrævende som nævnt tidligere. Udlejning af ejendele er en nem og hurtig måde hvis du ønsker at tjene ekstra penge. Det er en forholdsvis ny tankegang og derfor er den endnu ikke udbredt og beskrevet i bøger, blogs, guides med mere. Det kan være fordi der endnu ikke har været en platform som kunne facilitere leje og udlejning mellem private, og derfor har det ikke været en udbredt måde at tjene penge hjemmefra.

Monto vil netop ændre dette, ved at lancere en platform der faciliterer leje og udlejning, så du kan tjene penge til ferie, oplevelser eller andet og samtidig hjælpe miljøet og blive en del af den grønne omstilling.

Tjen penge hjemmefra

Har du genstande liggende i depotrummet, garagen, i skuret eller på loftet som andre mennesker i dit nærområde kunne blive glad for at leje kortvarigt eller over en længere periode, men som er genstande du ikke kan skille dig af med? Svaret er oftest ja, og mange mennesker kan nikke genkendende til det scenarie. Rulleskøjter, malergrej, slagboremaskine, fræser, autostol og/eller en drone. Listen er lang.

Udlejning igennem Monto kan være en måde at genere en passiv indtægt på som ikke er tidskrævende. Det kræver blot at du er hjemme når lejer og dig aftaler afhentningstidspunket, eller at du lægger den lejede genstand frem til afhentning.

Udover at tilbyde private at udleje deres genstande, kan virksomheder og lokalforeninger også deltage i udlejningen og tjene ekstra penge.

Virksomheden kan opnå øget indtjening på f.eks. den autotrailer eller det stillads der ikke bruges dagligt. Dykkershoppen kan opnå øget indtjening ved at få succes med udlejning af f.eks. undervandkameraer og våddragter, fordi de får mere visibilitet på Monto end hvad deres hjemmeside har på Google, og ligeledes vil udlejningsvirksomheder få yderligere eksponering, hvilket vil resultere i mere indtjening på deres udlejnings genstande. 

Lokalforeningen kan øge deres indtægter ved at udleje deres ejendele når de ikke er i brug. Det kan f.eks. være en air track, slush-ice maskine, festtelt, fadølsanlæg og meget, meget mere.

Hop ind på www.monto-rent.com, tilmed dig vores pre sign-up, og få at vide hvornår appen kan findes på Google Play eller App Store. Upload derefter de ting du ønsker at udleje og tjen penge!