Tilbage til bloggen

Monto blogindlæg

1.4.2022

Aktiviteter for børn

At underholde børn er ikke nemt. Legetøj forbliver ikke spændende i lang tid ad gangen, og i takt med at børnene bliver ældre mister de også interessen for det måske dyrt købte lejetøj. Hos Monto ønsker vi bedre brug af de ressourcer vi, mennesker som en kollektiv gruppe allerede, har for det betyder, at vi ikke skal ud og købe f.eks. lejetøj som kortvarigt er interessant. Særligt legetøj der har en wow faktor for dit barn.  

Ønsker I ikke at rejse i påsken, vinterferien, eller andre helligdagsferier, men fortsat ønsker oplevelser og begivenrige stunder i børnehøjde, så læs med hvor Monto giver nogle eksempler på børne aktiviteter til en billig ferie.  

Er dit barn ikke længere interesseret i noget af det legetøj I har liggende, eller skal I på ferie over en længere periode, så overvej at udleje det på Monto og tjen en lille gevinst på det uudnyttede legetøj. Måske du kan bruge netop disse penge på at leje noget andet, eller som lommepenge til dit barn, for at udleje. Det er selvfølgelig helt op til dig. 

Indendørs aktiviteter for børn

Ferie med børn foregår oftest i et højt gear, og hvis vejret er dårligt, kan f.eks. vinterferieaktiviteter være svære at finde. Hvad kan man lave i vinterferien som en børnefamilie? Monto har nogle gode bud på genstande der garanteret til give en masse ferieminder og oplevelser til dit barn.  

Der findes et hav af spillekonsoller i de danske hjem og det kan være f.eks. wii, playstation, eller nintendo. Disse konsoller er dyre at erhverve sig, men kan bidrage med længerevarende glæde samt aktiviteter, hvorfor mange vælger at investere i sådanne. Tjek Monto appen ud og se om der ikke er en i dit nabolag som ikke bliver brugt, og lej den som en lille ferie aktivitet for børnene og den resterende del af familien.  

Det samme er glædende for gadgets som f.eks. VR briller. De bidrager absolut med en masse gode timers underholdning for store og små, og hvis du kan leje netop sådan et par, så slipper du for den store udgift det er at købe et par.  

Er dine børn mere til aktiviteter offline, så overvej at leje bordtennisbord, brætspil eller musikinstrumenter, som f.eks. et keyboard, guitar eller mikrofon, og lad dit barn udfolde sig aktivt og kreativt væk fra skærmen.  

Yngre børn kunne have glæde af legetøj til at stimulere lej og rollespil - særligt hvis du har flere børn, eller hvis naboens børn også er hjemme. Lej en elektrisk togbane, legekøkken, en kasse LEGO, dukkehus, kostumer og udklædning, for blot at nævne nogle.

Udendørsaktiviteter for børn

Gratis aktiviteter for børn hænger ikke på træerne, men vi har mange billige bud hos Monto. En billig sommerferie aktivitet kunne være at leje oplevelses øjeblikke derhjemme hvis vejret tillader det.  

Har du f.eks. en have så overvej at leje en hoppepude eller et badebassin med en masse fede features, hvis vejret er rigtig godt. Elbil til børn er også et idéforslag der uden tvivl vil få mange børn til at svime. Overvej derfor at leje en elbil til dine børns ferie og giv dem en sjov oplevelse. Det samme er glædende for gokarts. Lej en gokart til ferien og afhold et racerløb med gadens børn.  

Har du ikke en have og skal I måske på kør-selv ferie, så kan du med fordel også leje genstande som du kan hive frem og glæde børnene med hen over ferieperioden. Nogle bud på ferieoplevelserne du kan leje kunne f.eks. være udendørsspil som spikeball, Nerf guns eller store vandpistoler og skabe glæde der hvor jeres ferie destination er.  

Giv dine børn en masse oplevelser uden at betale kassen for det.  

Lej og udlej på Monto

Mange kan nikke genkendende til at have manglet en genstand i en kort periode, som f.eks.: symaskine, kano, tagboks, højstol, Soundbox, backpacker rygsæk, boremaskine, ladcykel, go- pro, tagboks, fadølsanlæg, malergrej, festtelt, osv. På Monto kan du finde genstande indenfor forskellige kategorier, som spænder fra ‘teknologi’ til ‘sport og fritid’ til ‘værktøj og udstyr’ og ‘transport og autoudstyr’. 

Monto har som målsætning at tappe ind i den cirkulære økonomi ved at reducere forbruget og forbedre ressourceudnyttelsen, hvilket er FN’s verdensmål nr. 12: Ansvarligt forbrug og produktion.  

Vil du være med? Download Monto appen allerede nu til iOS eller Android, og være med til at spare og tjene penge, samtidig med at vi sammen reducerer forbruget og bidrager til den grønne omstilling.