Tilbage til bloggen

Monto blogindlæg

15.4.2022

Ideer til dates

Vi er mange der har været i en situation hvor vi har mødt et nyt menneske, som vi agter at invitere på en date, men hvad skal vi finde på? Måske har du været på nok kaffe dates, vin dates, eller gåture med potentielle partnere, og du har i stedet lyst til at prøve noget andet, eller imponere din date med en anderledes date aktivitet.

Led ikke længere. Hos Monto har vi en masse aktiviteter i ærmet som vil kunne imponere en hver date – og tilmed aktiviteter som passer i mange budgetstørrelser og nogle med en stor wow faktor, hvis du virkelig vil gøre et stort indtryk.

Monto er en udlejnings platform som gør det muligt for dig, at leje alverdens genstande som mennesker nær dig har til udlejning. Det kunne f.eks. være artikler der kunne gøre en date rigtig sjovt og lidt særlig. Omvendt – hvis du har nogle genstande som du ikke bruger hver dag, kan du lægge dem op på Monto, og lade andre mennesker få gavn af dem, imens du tjener en lille gevinst.

Monto har en ambitiøs grøn agenda, og vi ønsker at gøre opgør med ‘køb og smid ud’ kulturen, samt udfordre hvornår vi har brug for at købe genstande. Vi håber at det betyder, at når du har et reelt behov for at eje en genstand, køber du af god kvalitet og hiver lidt af investeringen hjem i udlejningsgevinst. Det er en win-win.

Montos app har været ude siden sommeren 2022, og allerede nu kan du downloade den og se hvilke ting der er til udlejning nær dig. Måske du kan finde genstande der f.eks. kunne hæve baren for dates.

Den sporty date

Mange mennesker sætter pris på en aktiv date, da snakken nogle gange flyder nemmer når man mødes over noget, samtidig er en aktiv date heller ikke nødvendigvis lige så intens som at sidde over for hinanden og snakke over en kop kaffe. I takt med at vejret bliver bedre, kunne en date på f.eks. rulleskøjter være hyggelig. Hvis du eller din date holder af vintersport, kunne en date på rulleski også være sjovt samt give et indblik i en hobby en af jer, eller måske jer begge, holder af. Dates på to hjul i form af mountain bikes for dem der holder af en lille smule aktion, eller dates på en tandemcykel med rygsækken fuld af snacks og lidt til at skulle tørsten med, kunne være hyggeligt. Disk golf er en forholdsvis ny sport i Danmark og det kunne være en udfordring for jer begge, at prøve kræfter af med den aktivitet, hvis den tilmed er ny for jer begge. Holder vejret alligevel måske ikke helt, kunne squash eller paddeltennis være en mulighed.

Date på vandet

Er du eller din date en vandhund kan det være rigtig sjovt at lave noget på gyngende grund. Inviter f.eks. din date på vandet i en jolle eller en kano med en flot picnic, hvis I er omkring en sø. Har I derimod adgang til en å og ønsker en mere aktiv date, kan kajak eller paddelboard være rigtig sjovt og I kan bevæge jer ud på tur, teste balancen og måske nyde en tur i vandet. Hvis du ønsker en action-packed date, kan du udleje vandscootere og I kan se hvem er der er hurtigst på vandet.

Dates indenfor

Hvis vejret ikke er godt og du er træt af kaffe eller vin dates, har Monto nogle gode ideer til dates du kan arrangere indenfor. Interesserer du dig for teknologi, kan du udstyre din date med et par VR-briller og I kan dyste mod hinanden online. Det samme kan I gøre på hvilken som helst spillekonsol, og du kan samtidig arrangere en date der er konkurrencepræget hvor I dyster mod hinanden. Måske er der ovenikøbet en præmie til vinderen. Er du knap på tech anlagt, kan vi anbefale en rolig date med brætspil eller lære hinanden at kende over en aktivitet hvor I udfolder jeres kreativitet, hvor du har sat staffeli samt pensler, maling eller blyanter klar til en anderledes date indenfor.

Har du ikke noget af det ovenstående udstyr, så download Monto og lej lige netop det gear du mangler til din date. Lejeperioden er fleksibel, så du kan leje til blot netop den dag du skal på date. Det bliver ikke nemmere eller mere bekvemt.