Tilbage til bloggen

Monto blogindlæg

30.3.2022

Lej til kør-selv ferien

Mulighederne på Monto er mange når du planlægger en ‘kør-selv’-ferie – lej tagboks, cykelstativ, camp-let eller campingvogn på Monto, samt meget andet der kan spændes bag bilen eller monteres på den.

Tagboksen og campingvogen vil for de fleste stå og fylde i indkørslen eller garagen det meste af året, med undtagelse af i vinterferien, hvor tagboksen bliver monteret på bilen til skiferien eller et par uger i sommerferien, hvor campingvognen også bliver hægtet på anhængertrækket af bilen.

Lej campingvogn

Campingvognen der står i indkørslen og venter på at blive taget i brug, har det med at begynde at se lidt træt ud og kræver en større overhaling, samt service inden de kan tages i brug. Dette kan være en rigtig god anledning til at leje en campingvogn eller camplet, som er fuldt funktionel og i god stand – hvem har lyst til at holde 200km syd for grænsen og de mørnede dæk er punkteret, eller at gassen til køleskabet ikke fungerer når man kommer frem til campingpladsen?

Tænk i stedet på udlejning af campingvogne fra velkendte mærker som, Hobby, Knaus, Bürstner, Hymer, Sprite, Adria eller Fendt for den periode hvor ferien er planlagt, og slip bekymringer om vedligeholdelse og opmagasinering.

Der er ligeledes rig mulighed for at leje autotilbehør som tagbøjler, tagboks, snekæder og cykelanhænger fra velkendte mærker som Thule og Modula, som lige netop passer til dit behov og for den periode du mangler det.

Tjek desuden Monto ud for at leje andet udstyr til ferien, som cykler, løbehjul, sup board, kanoner, kamera, kufferter, droner, ski, snowboard, osv. Mulighederne er mange!

Hvis du derimod alligevel beslutter dig for at købe campingvogn, cykleholder eller tagboks kan du med god grund købe en af højere kvalitet end ellers tiltænkt, og udleje det på Monto således købesummen kan blive tilbagebetalt.

Trailer udlejning

På samme måde som med campingvognen, optager en trailer også meget plads og ikke lige frem pynter i indkørslen. Det kan derfor også være oplagt at leje en trailer i nabolaget når det er tid til en tur på genbrugsstationen for en enkelt dag.

På Monto kan du leje trailer lige netop efter dit behov. Lej hobbytrailer/havetrailer til haveaffaldet, lej boggietrailer til murebrokerne, eller lej en autotrailer, eller sågar hestetrailer udlejning til transport af hesten eller andet.

\

Lej special trailer 

Måske er trailerbehovet en smule mere specielt som overstående. Står du over for en flytning kan du nemt og hurtig leje en lukket trailer på Monto, hvor møbler kan stå i tørvejr under transporten.

Har du det køretøj du skal have flyttet, så lej en autotrailer, MC-trailer eller maskintrailer, der passer lige netop til det behov og i den periode du har brug for. Hvis det måske er en ældre veteranbil der skal flyttes, kan du leje en lukket autotrailer, hvor bilen står godt beskyttet mod vind og vejr under transporten.

Som hesteejer er det heller ikke nødvendigvis et must at eje en hestetrailer, du kan ligeledes gå på Monto og lej en hestetrailer når der er stævne eller hesten skal flyttes.

Lej en køletrailer til festen eller lejerturen, så kan du holde store mængder mad og drikkevare nedkølet før transport og efter ankomsten.

Det findes desuden mere unikke trailere, der er eksempelvis mulighed for at leje vildmarksbad på trailer, hvilket er en genial måde at have et transportabelt vildmarksbad på, der kan tages med på sommerhusturen eller køres ind i haven for en weekend.

Det findes også en række maskiner og redskaber der er nemme at flytte efter behov ved at spænde dem på anhængertrækket af bilen. Lej flis maskine, brændekløver eller en trailerlift, som du kan transportere rundt efter bilen, hvilket gør det ideelt at leje i forhold til afhentning og returnering, samt mulighed for at fragte udstyret eller maskinen derhen hvor behovet er.

Mulighederne er mange, og ved at leje kan du finde lige netop det udstyr du står og mangler nemt og hurtigt, samtidig med at der vil være mange penge at spare ved at leje og derved kun have udstyret til rådighed i lige netop den periode du skal anvende det. Det betyder du ikke skal spekulere på vedligehold eller plads til opbevaring og uden at have en mindre formue bundet i udstyr og materiel der alligevel vil stå uberørt det meste af tiden.

Har du allerede erhvervet dig traileren, vil det være oplagt at udleje den i de perioder, hvor du alligevel ikke selv anvender den og derved tjene penge på den.

Fordelene er mange på Monto! Find os på www.monto-rent.com