Tilbage til bloggen

Monto blogindlæg

15.2.2022

Lej og udlej med Monto

Monto er Danmarks nye bæredygtige og innovative platform indenfor deleøkonomi

Lej lige præcis det du har brug for eller tjen penge på at udleje dine ting når de ikke bruges. Et enkelt koncept som gør en stor forskel. Hent appen og vær' med på bølgen. 

Lej lige det du mangler

Monto er en simpel digital løsning, som kan anvendes af alle. Vi håber at alle som henter vores app får glæde af de mange fordele, som vores platform byder på. Det er muligt at leje og udleje alt fra dagligdagens små nødvendigheder til den uventede ferie eller begivenhed. 

Du har rig mulighed for at finde netop dét, som du står og mangler. Det er samtidig være muligt, at udleje ting som alligevel står og samler støv og fylder. Som en ekstra bonus vil man modtage penge for at udleje sine ting til andre Monto-brugere. 

Der er et utal af fordele ved at være en del af Monto. Eksempelvis kan du opnå følgende ved at bruge vores app: 

- Find og lej lige det du står og mangler 

- Drop dyre køb og spar penge 

- Få en økonomisk gevinst ved at udleje dine ting 

- Undgå at købe ting, som anvendes få gange 

- Hjælp andre og gøre en reel forskel 

- Støt en bæredygtig løsning, som gør en forskel for miljøet 

Der findes som sagt et utal af fordele og listen kunne fortsætte i det uendelige.  

Hvis en eller flere af de ovenstående ting vi har nævnt tiltaler dig, så skal du bare hente appen. Det er helt gratis at oprette en bruger og komme i gang. Vi håber, at du vil give det chancen og blive en del af fællesskabet.

Appen er ikke længere under udvikling, så du kan finde den og downloade den på både Google Play og App Store allerede nu. 

Digital deleøkonomi

Vi er i fuld gang med at udvikle vores app og forventer, at launche appen i juli 2022. Hvis vi allerede nu har fanget din interesse, kan du skrive dig på vores hjemmeside www.monto-rent.com.

Hvis du skriver dig op, vil vi give dig besked så snart du kan hente appen på App Store eller Google Play.

Vi håber, at du har lyst til at være en del af fællesskabet og vil skrive dig op her på siden.

Hele ideen omkring Monto handler om at skabe et fællesskab, hvor alle parter får en gevinst.

Den grundliggende tanke er, at lejere kan spare penge og udlejere kan [tjene penge](https://monto-rent.com/blog/tjen-ekstra-penge/). Samtidig vil dette give en mindre efterspørgsel på nyproducerede produkter, som i stigende grad er en udfordring for klimaet og miljøet.

Ved at skabe et fællesskab baseret på sund fornuftigt, kan vi faktisk gøre en reel forskel og tilmed reducere forbrugsmønsteret, der er præget af en kultur der køber og smider ud.

Der er heldigvis stor fokus på deleøkonomi og samtidig lever vi i et omstillingsparat samfund, hvor nye digitale tiltag kan blive en succes. Men det kræver netop opbakning og at vi kan skabe et fællesskab. Det er nemlig eksistensgrundlaget for Monto - Derfor kræver det din opbakning for at blive en succes. 

Udlej dit gamle guld

Langt de fleste mennesker har en masse ting, som bare står og samler støv. Ting som samlet set har en stor værdi. Samtidig er det også ting, som ofte har værdi for andre. Hvad der tidligere har haft værdi for dig, kan med stor sandsynlighed have værdi for andre mennesker lige nu. Dette vil vi til livs med Monto. Vi vil nemlig have dine gamle ting ud af støvet og give værdi for andre. Samtidig vil vi give dig mulighed for at tjene penge på dit gamle guld og gøre op med den overflod af produkter, som der produceres i dag. 

Men hvad så med alle de nye og seje ting? Skal vi så ikke være med på moden længere og have de sidst nye og smarte ting?

Selvfølgelig skal vi det, men vi skal også fokusere på kvalitet og holdbarhed. Det handler om, at tage ansvar som både lejere og udlejere. Hvis vi blot overvejer at leje i stedet for at købe. Hvis vi kan spare vores pengepung og miljøet i samme omgang, er det så ikke det værd? 

Hop med på bølgen når vi lancerer til sommer 2022!