Tilbage til bloggen

Monto blogindlæg

17.3.2022

Leje af baby- og børneudstyr

At blive forældre er en lykkelig begivenhed, men også en økonomisk sværvægter. Jyske Bank har estimeret at start- og engangsudgifter i babyudstyr koster ca. 15.000-25.000 kr. Hvorfor ikke reducerer denne udgift betragtelig ved at leje hele eller dele af udstyrspakken?

Der er mange grunde til at leje babyudstyr og børneudstyr frem for at eje, og nogle er som følger: Økonomi er en væsentlig faktor, for du kan spare mange penge ved at leje frem for at eje. Der er ingen vedligeholdelse du skal tænke på, og du minimerer det du ejer og skaber derved plads i dit hjem, samt i din privatøkonomi, ved ikke at have penge bundet i baby- og børneudstyr. Produktet kan være af nyere dato og måske være af en højere kvalitet og i en prisklasse end du ellers ville købe, samt du kan vælge mellem en bred vifte af mærker og derved prøve forskellige produkter og finde netop det der passer dig, din familie og dit barns behov. At leje baby- og børneudstyr betyder også, at du kan få en fleksibel lejeperiode og du skal ikke bekymre dig for potentielle leveringsproblemer eller forsinkelser. Du kan altså samme dag leje produktet du mangler, samtidig med at du ikke binder dig på samme måde, som ved at købe et produkt, hvis nu det alligevel ikke helt opfylder de forventede behov.

Leje af babyudstyr

Reducer den dyre startpakke til baby, og lej babyudstyr i stedet for at eje det hele. Der kan være mange penge at spare ved leje af babyudstyr og ved udstyr som f.eks. en autostol, men der er tilmed også mange fordele ved at leje. Dit barns behov og størrelse ændres hurtigt. Du kan leje en autostol i den periode du rent faktisk skal bruge den, og hvis du ikke kører hver dag er det ideelt. Du bestemmer selv lejeperioden alt efter om du mangler udstyr i blot én dag, en uge, en måned eller flere måneder.

Tekniske og motoriserede genstande som babyalarm og slyngevugge med vuggemotor er nogle af de tungere poster i budgettet, og netop disse kan det være en god idé at leje hele eller dele af dit barns start i livet. Ved at leje får du også muligheden for at test produkterne, hvis du agter selv at eje dem men er i tvivl om modellen, mærket eller dit barns behov.

At leje klapvogn til ferien i destinationsbyen, kan være en god måde hvorpå man ikke slæber unødvendig bagage og oppakning med sig rundt, samt ikke skal være bekymret for fragten. Det samme gælder ved leje af barnevogn. Måske du bor i byen og ønsker at leje en barnevogn til altanen? Det kan være meget muligt at der netop er en i dit nærmiljø eller i din opgang udlejer sådan en.

Gør tilværelsen nem og fleksibel og lej klapvogn eller lej barnevogn efter lige netop det behov I har.

Leje af børneudstyr

Det er ikke blot i starten af din babys liv det kan betale dig at leje. Det findes en masse børneudstyr som med fordel kan lejes, da dit barn vokser og behovet ændres. Tænk f.eks. på at leje børnesenge, autostol, og højstol. Legetøj som cykler og motoriserede elbiler kunne tilmed være sjove at leje periodevis, da børn ofte keder sig ved brug af samme lejetøj hele tiden, men herved er der mulighed for at få udvidet horisonten uden at det koster en formue og loftrummet fyldes ikke med legetøj som ikke længere er interessant.

Udlejning af babyudstyr

Tjen penge på udlejning af dine børns brugte genstande ved udlejning. Det er altså en stor gevinst at hente ved f.eks. udlejning af barnevogne, udlejning af babyudstyr, samt udlejning af børneudstyr osv. Særligt ved kendte mærker som Emmaljunga, Moonboon, Stokke, Odder med flere.

Monto er en online platform som faciliterer leje og udlejning af alle de egendele du har liggende som b.la. baby- og børneudstyr.

I håbet om at reducere forbruget, ønsker Monto også at præge tankegangen om at købe god kvalitet når der købes. Forkæl dig selv og dit barns tilværelse ved at købe lidt bedre kvalitet og indhent nogle af pengene ved at udleje produktet når det ikke er i brug.

Download Monto appen til sommer 2022 på Google Play eller på App Store og deltag i deleøkonomien.