Tilbage til bloggen

Monto blogindlæg

5.5.2022

Sommerferie i Danmark

Sommerferie i Danmark er en favorit iblandt mange, men for måske lige så mange, udgør det nok snarere en irritation eller frustration ikke at komme udenlands, da Danmark ikke er en drømmedestination for den pågældende. Når vejret er godt hjemme, er det ikke nødvendigt at rejse. Samtidig kan en miniferie eller forlænget weekend hjemme være super god. Sommeren i Danmark er skøn og stemningen er vibrerende. Mennesker er udendørs og ihærdige til at besøge de mange kilometer af kyster eller havnebadene i byerne. En kølig øl, en gammeldaws is, samt en grill udgør en fantastisk scene for en dansk sommeraften der emmer af hygge. Vi kan sagtens opleve vores eget land, og der er mange perler som er værd at besøge, samt oplevelser der er værd at opleve. Grundet rejserestriktionerne de seneste par år, har vi også i højere grad fået øjnene op for Danmark som rejse destination.  

Drømmer du om ferie i Danmark? Hos Monto har vi et par ideer til hvordan du kan få nogle fede oplevelser i Danmark, som du måske ikke ville tage dig, hvis det ikke var fordi, at du på Monto nemt og bekvemt kan l[eje genstande til din ferieoplevelse](https://monto-rent.com) i stedet for at eje dem. Samtidig kan du lægge dine genstande op til udlejning, og derved genere en økonomisk gevinst til dit feriebudget.  

Ferie på to hjul

En oplagt udlejnings genstand til ferie på to hjul er cyklen. Du kan tage på cykelferie i Danmark uden at eje en cykel selv. Lej en cykel – mountainbike hvis turen er i terræn, racercykel hvis I skal lægge mange kilometer bag jer, tandemcyklen hvis det skal være hyggeligt og ikke behøver at gå stærkt eller være action-packed, en elcykel hvis komforten vægtes højt, eller en ladcykel hvis I skal have meget oppakning med. Lej desuden sidetasker til opbevaring på cyklen og en rygsæk, hvis I mangler yderligere plads opbevaring til ferien på to hjul. Er I til fart, så kig om der er tohjulede morotiserede køretøjer til udlejning på Monto.  

Camping i Danmark

Ønsker I at kombinere turen på to hjul med en eller flere overnatninger i naturen, skal I være opmærksomme på netop den førnævnte oppakning. Liggeunderlag, telt, sovepose, ekstra tøj, madlavningsgrej, samt mad og vand kan hurtig fylde en masse, hvis I også ønsker der skal være lidt komfort over turen. Lej alt dette grej på Monto - så er du fri for at købe det til ferien. 

Hvis den primitive ferie skal bære præg af lidt luksus, så tjek om der er en Monto-bruger, som udlejer en campingvogn, camp-let, autocamper, eller en tagboks med telt, kendt som et tagtelt. Det er en genial måde at komme nemt rundt i landet, men samtidig være ude i naturen og nyde de køligere danske sommeraftener. Det er trods alt mere rart at campere i Danmark om sommeren i godt vejr, end nede ved middelhavet hvor aftenerne er meget varme.  

Ferie i vandkanten

Ø ferie i Danmark, er endnu et forslag til en dansk ferie destination. Danmark har mange skønne øer, og øhop er en genial måde at opleve den danske vandkant på, samt de små samfund der ofte er på øerne. Det er en hel special stemning der kan findes på øerne, og det emmer af samhold og Morten Korch hygge. På øerne er det oplagt at bruge de mange kilometer kyst til, at hygge sig i vandet eller på stranden. Sommer aktiviteter for børn som voksne i vandkanden kan f.eks. være et par timer på et sup board eller i en kajak. I kan f.eks. sejle rundt om øen, eller til den næste havneby til frokost eller is, eller måske blot sejle hen til en bugt hvor der er vindstille, så det er oplagt at bade.  

Brug Monto til en billig ferie i Danmark, og brug dine feriefridage til en miniferie i det danske, og få nogle fede oplevelser. Download Monto til sommer til din iPhone eller Android og se hvad der bliver udlejet nær dig, eller nær din danske feriedestination.  

Ligger du inde med ferie grej, fest tilbehør, værktøj eller andet som du vil udleje, så læg det på Monto og tjen penge på dine uudnyttede ting og spar samtidig en anden fra at købe nyt. Deltag aktivt i den grønne omstilling og download Monto.