Tilbage til bloggen

Monto blogindlæg

22.4.2022

Tips til børnefødselsdagen

Husker du følelsen som barn at skulle sove natten inden din fødselsdag? Summen af sommerfuglene der fløj inde i maven og forventningsglæden til gaverne. Spændingen over at i morgen var din dag, og du måtte få en masse ønsker opfyldt. Gæsterne kom for at fejre dig og du skulle lege med alle vennerne og spise alle dine livretter dagen lang.  

Hvis du ikke kan huske disse tanker, så kan du måske se ligende glæde i et barn i din omgangskreds. Fødselsdage er specielle og magiske i børneøjne, og hos Monto vil vi gerne bigrage til at gøre disse dage lidt mere magiske i børnehøjde.  

Hos Monto kan du leje udstyr eller gadgets til børnefødselsdagen, som med garanti vil bigrage med den ekstra ‘wow’-effekt, som ungerne og vennerne helt sikkert sent vil glemme. Der er ingen lange formularer og minimums lejeperioder. Du kan leje det nemt og bekvemt af et menneske i dit nabolag, således tilgængeligheden samt fleksibiliteten er stor og du kan koncentrere dig om, at arrangere et brag af en fødselsdagsfejring til det forventningsfulde fødselsdagsbarn.  

Børnefødselsdag ideer til drenge

Har du en dreng som elsker biler og fart? Hvorfor ikke lave et fødselsdagstema med biler. Udover at dekorationen, i form af bordpynt, er med biltema, kan du leje en elbil til børn, gokart eller et par el løbehjul og lave en konkurrence til de fartglade fødselsdagsgæster. Kør stilen helt ud og lej vejkegler og tegn en bane op, således scenen er sat til racerløb. Hav et sort og hvidt ternet flag ved hånden, så du er klar til at vifte ved målstregen. Hav præmier til podiepladserne og hyld de hurtigste. 

Er din dreng bidt af computere og gaming? Lad dette være festens tema og lej forskellige spillekonsoller. Du kan f.eks. lave et rum med PlayStation, et rum med en Nintendo og et andet med en Wii, og se julelys i drengenes øjne når de skal dyste i de forskellige rum. Ønsker du en samlet fællesaktivitet, så lej VR biller til festen og lav en konkurrence om disse.  

Vil du hellere sparke fejringen af udendørs, så er det oplagt med et naturtema. Lej bål fad, pandekage pande og net til popcorn og lad drengene lave mad over bål. De kan lave søde pandekager med sukker og syltetøj, og eksperimentere med forskellige smage til popcorn. Hav selvfølgelig også en bolledej klar til snobrød - hvis du bor tæt ved en skov, så lad drengene finde deres egne pinde til snobrød. 

Børnefødselsdag ideer til piger

Overrask fødselaren med den ultimative pige fødselsdag med superstjerne tema. Start med at leje udklædningstøj i form af en masse flotte kjoler til alle de inviterede. Lad pigerne hoppe i disse for at sætte temaet til en stjernefejring. Tag dem herefter med ind i beauty salonen og hav et krøllejern eller crepejern varmet op, og sæt deres hår som superstjerner. Du kan lægge en masse hårspænder, lak, og pandebånd klar til dem, således de kan fuldende deres look. Inviter de flotte superstjerner herefter til flot te selskab, på udlejet stel, med små sandwiches og kager opsat på smukke fade. Efter middagen kan du flytte fejringen over til scenen, hvor du har lejet en karaoke maskine samt en røgmaskine, og kickstart en sang- og dansekonkurrence med en flok superstjerner der indlever sig i legen.  

Den første runde fødselsdag

Har du et barn der fylder 10 år, så er det oplagt at holde en brag af en fødselsdagsfest, da det der den første runde fødselsdag. Hav ‘fest’ som tema og gå all out i pyt og stemning. Lej en diskokugle og lad børnene spise under diskokuglens skær, imens de drikker børne champagne i champagneglas fra den store champagne bowle. Lej sjove aktiviteter f.eks. som sumodragter som en aktivitet efter maden der sent vil blive glemt. For den ekstra ‘wow’-effekt kan du leje en slush-ice maskine for at slukke tørsten hos de festglade gæster med en kold drink. Du kan også have et lille drinks kort klar med flotte alkoholfri drinks som de kan bestille i baren. Lej en candyfloss maskine, popcornmaskine eller en selfie maskine som en flot og mindefuld overraskelse. Sæt musikken til at spille højt og lad fødselaren blive fejret flot af alle gæsterne. 

Lej alt i gear, grej eller udstyr til livets begivenheder på Monto.