Tilbage til bloggen

Monto blogindlæg

26.8.2022

Spar penge

Googler du tit efter billige produkter fordi et behov pludseligt er opstået?  

Har du før undersøgt markedet for dyre og billigere mærker for at holde dem op imod hinanden? 

Er PriceRunner en side du besøger ofte? 

Hvis du kan genkende et eller flere af de ovenstående påstande (måske dem alle?), så har du sikkert som mange andre, haft en masse tanker og overvejelser i forbindelse med et muligt køb. Mange af de køb vi foretager os, kan være undgået eller reduceret ved at tænke i alternativer som er mere grønne og bæredygtige, nemlig: leje af dagligdags ting.  

Digital udlejningskatalog

Forestil dig et digitalt univers hvor du kan søge efter hverdags ting, som en tagboks til skiferien, en juicemaskine til de nedfaldne æbler i haven, en røgmaskine til en fed dansefest, en mountainbike til en spontan cykeltur i terrænet, eller en boremaskine søndag formiddag når du absolut vil have udført nogle af de hjemlige projekter. De ovenstående genstande er alle eksempler på ting mange mennesker ikke bruger særlig ofte, men nogle gange har brug for - hvilket er hvorfor vi danskere har for vane at købe disse produkter, når det lille behov årligt eller kvartalsvis opstår.  

Et andet eksempel på hvad det digitale udlejningskatalog kan indeholde, er genstande du har lyst til at bruge, men det er absolut ikke et must, og grundet købsprisen kan det afholde dig fra at prøve f.eks. en ny aktivitet. Det kan være en symaskine til at sy en kjole, men du har ikke syet tidligere og vil derfor ikke købe en symaskine. Det kan være en motorisk slyngvugge til den lille baby, men du ved ikke om den vil have den ønskede effekt, og vil derfor ikke foretage den dyre investering det er at erhverve sig en. Et tredje eksempel kan være podcast udstyret - måske har du en lille drøm om at lave en podcast, men det der afholder dig fra at starte, er prisen på det dyre digitale udstyr.  

Søg ikke længere nettet tyndt for genstande, du blot bruger periode vis, og brug heller ikke penge på at købe ting som du ikke ved, om du har et reelt behov for når nysgerrigheden har lagt sig. Lej det i stedet for!  

Lej dagligdags ting

Dette digitale udlejningskatalog findes! Med Monto har du netop denne ved hånden, og du kan nemt foretage søgninger indenfor kategorier af genstande, eller indenfor den geografiske lokation hvor genstanden kan afhentes.  

Fordelen ved Montos digitale udlejningskatalog er, at du ikke bruger unødige penge på ting du derefter skal opmagasinere eller sælge videre uden en høj videresalgspris. Du bliver heller ikke bundet til lange udlejningsperioder, hvorfor du kan leje genstande i blot én dag. Det giver mening for rigtig mange mennesker.  

Næste gang du tænker: ’skal jeg købe den dyre eller den billige?’, så hop ind på Monto appen og find i stedet genstanden til udlejning, således slipper du økonomisk langt billigere end først antaget. Tilmed står du ikke for vedligeholdelse og opbevaring af genstanden, samt den dårlige samvittighed når du er velvidende om, at genstanden ikke er blevet brugt meget.  

Appen er netop lanceret denne sommer til både iPhones og Android.  

Kan jeg leje mine ting ud?

Absolut! Monto virker begge veje: som lejer og som udlejer.  

Som udlejer kan du tjene penge på ting du allerede ejer. Det er altså en passiv indkomst og nemme penge at tjene hjemmefra. Har du nogle af de genstande liggende som beskrevet tidligere, eller andet gear, grej eller gadgets som du gerne vil tilbyde andre mennesker at leje fra dig, så download Montos app, og kom i gang med at tjene penge på genstande du har liggende.  

Du kan læse Montos guide, som udførligt tager dig igennem de steps og anbefalinger der kræves af en god udlejningsannonce, således du er sikker på, at få flest udlejninger som muligt.  

Hjælp Monto med at udnytte ressourcerne bedre og derved minimere det klimatunge aftryk vi sammen sætter på jorden. Du tjener tilmed penge for aktivt at deltage i den sociale ansvarlighed der er omkring den grønne omstilling, og samtidig indgår du i et (grønt)fællesskab - også selvom det måske er din udlejningsgevinst du har for øje når du bruger Monto.  

Hop ind på Montos hjemmeside eller der hvor du downloader apps, og kom i gang i dag!